Thursday, December 10, 2015

Triaba's Advent Calendar 2015

En av mina mest favorit undersökning panel nu genomför Jultävlingens, där du kan vinna en paypal betalning av 10USD så många gånger och 100 USD om 24 december.

Fortfarande inte registrerad på Triaba ?? Registrera dig omedelbart.



Mer information om tävlingen och hur man deltar hittar du här

Triaba är en panel som ofta skickar ut enkäter med lämplig längd som går snabbt att genomföra, de har också en hel del tävlingar under året, vilket är alltid roligt att delta i. Höjdpunkten är alltid en adventskalender med en vinnare varje dag i december Jag hoppas att mina läsare är turen inte bara för att få veta om förtroende kunna undersökning panel, men också större chans att vinna mer (bortsett från att få betalt för att svara på enkäter). Dubbel nytta nu killar !!



Mer om Triaba
Triaba.com är ett norskt företag som fokuserar på att leverera undersökningar i samarbete med Cint AB. Triaba är medlem i AMA (American Marketing Association), prenumerera och följa AAPOR lagen (American Association for Public Opinion Research) och följer ESOMAR: s uppförandekod. Triaba är också medlem i Norsk Markedsanalyse Forening.

Triaba är en del av Cint OpinionHUB. OpinionHUB, tidigare känd som Cint Panel Exchange, sammanför frågor och svar från hela världen bildar en unik, transparent insikt marknadsplats. Företag kommer till plattformen för att inrätta online-grupper av konsumenter, företag och specialistgrupper som kan nås genom marknadsundersökare. För mer information, visitwww.cint.com.

• De vanligaste frågorna besvaras på vår hemsida i FAQ-avsnittet.
• Du kan också ställa frågor på Facebook webbplats eller blogg på Mytriaba.

Lycka läsare! Jag höll också tummarna !!

No comments:

Post a Comment